Arbejdsveste

Praktisk påklædning er enormt vigtigt for en håndværker med respekt for sit fag, da den slags påklædning bidrager til øget komfort, øget sikkerhed og ikke mindst øget effektivitet. En god arbejdsvest er derfor essentiel, når du er ude og vælge arbejdstøj, og det er især vigtigt, at vesten er funktionel. Den perfekte vest afhænger af dit behov, hvorfor du her kan finde et stort udvalg af både arbejdsveste og sikkerhedsveste. Det er derfor underordnet, om du leder efter en vest med plads til både værktøj, skruer og tilbehør – eller om du er på udkig efter en sikkerhedsvest med god refleks og high visibility; vi tilbyder nemlig det hele lige her, let tilgængeligt og overskueligt for dig.

Her på siden kan du finde veste fra FE Engel, Workzone, Blåkläder, Snickers, Lyngsøe, Ocean samt Tranemo, hvilket sikrer dig både gode, billige veste samt mere professionelle veste til det ekstra store behov.

1 til 36 af 67

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 36 af 67

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Fælles for vestene er at de uanset formål, skal give fuld bevægelsesfrihed, sidde rart og bekvemt og kunne bæres i al slags vejr, høj sol som silende regnvejr. For at vesten kan give fuld bevægelsesfrihed, er det vigtigt, at du finder den rigtige størrelse. Og det er faktisk rigtig nemt! Inde på hvert mærke kan du nemlig finde et måleskema til vesten, så du selv hurtigt kan måle og finde ud af, hvilken størrelse der passer dig. Når du har fundet ud af, hvad du kunne tænke dig, så lægger du bare din ordre hos os, og som bonus giver vi fragtfri levering ved køb for over 500 kroner. Så bliver det da ikke meget bedre.

Husk, at for at sikre at dit arbejdstøj holder så lang tid som overhovedet muligt, skal du altid følge vaskeanvisningen, som du kan finde i arbejdstøjet.