Overalls / Kedeldragter

Her finder du vores store udvalg af overalls, termooveralls, kedeldragter, termo kedeldragter, helbukser samt overalls til børn. En kedeldragt eller et par overalls kan f.eks. være en praktisk løsning til at beskytte dit tøj inden under - ligesom det kan være et varmt alternativ til arbejdsbrug.

Et par gode, slidstærke overalls – eller smækbukser– er en del af enhver håndværkers garderobe. Det burde de i hvert fald være. Med et par arbejdsoveralls slipper du for at smudse dine bukser indenunder til, du har gode og store lommer lige ved hånden, og de fleste er også lavet af et materiale, der er både vand-, olie- og smudsafvisende, så selve overallen heller ikke bliver nævneværdig beskidt. Det er med andre ord rigtig smart at have et par helbukser, hvorfor du her kan finde et stort udvalg af overalls til alle tænkelige formål. Vi har valgt at have et omfattende udvalg, fordi vi ved, hvor essentielle de er, og derfor kan vi også tilbyde overalls fra producenter som FE Engel, Workzone, Blåkläder, Snickers, Tranemo og Projob.

Hvert mærke har sit eget størrelsesskema/måleskema til deres arbejdstøj, som du kan benytte til at finde netop din størrelse. For at dit nye arbejdstøj skal kunne holde længst muligt, skal du følge vaskeanvisningen du finder i tøjet. - Ordrekøb for over 500,- leveres fragtfrit.

1 til 36 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Det behøver ikke at være hverken dyrt eller besværligt at erhverve sig et par gode overalls eller en funktionel kedeldragt. Vi har billige overalls i god kvalitet, og ligeledes tilbyder vi også professionelle overalls med høj slidstyrke, der kan klare lidt af hvert! Den nemme del kommer her: Det er nemlig sådan, at du ved hvert mærke kan finde et størrelsesskema/måleskema, som du kan bruge til at finde den størrelse, der sikrer dig optimal pasform og komfort.
Det eneste, vi vil informere om til slut, er, at for at dit arbejdstøj skal kunne holde længst muligt, så er det vigtigt, at du følger den vaskeanvisning, du finder i arbejdstøjet. Resten er op til dig. Så kom ud over stepperne, find dit nye par overalls, og få dem sendt hurtigst muligt – så er du (måske) allerede godt på vej mod den nye terrasse eller forfremmelsen hos mester.