Reflekstøj / High Visibility

Her finder du reflekstøj med high-vis til virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere det bedste inden for arbejdstøj og sikkerhedstøj. Vi har et bredt udvalg af forskellige refleksbukser, trafikveste, overalls, refleksjakker og meget andet. Vi fører primært de meste kendte mærker i branchen, hvorfor du både finder FE Engel, Workzone, Blåkläder og Snickers. Her på danlyx.dk går vi meget op i at kunne dig det bedste på markedet, og derfor holder vi os kontinuerligt opdateret på, hvad der rører sig inden for sikkerhedstøj. Søger du et godt tilbud til firmaet på high visibilty arbejdstøj, der er særligt velegnet til dig, der er håndværker, finder du noget for enhver smag her på siden. Din sikkerhed er noget, der ligger os meget på sinde, og du kan altid få professionelle råd og vejledning om valg af sikkerhedstøj, der gør det mere sikkert for dig at færdes på eksempelvis en byggeplads. Alle mærker lever op til EN Certificering og er derfor perfekt som arbejdstøj, hvor der er behov for high-vis sikkerhedstøj.

 Skal der købes ind til dine ansatte, er det nemt og bekvemt at bestille her i shoppen. Kender du alle størrelser, er det blot om at vælge hvert produkt samt størrelse og eventuel farve. Vi sender din ordre, så du har den inden for 3-5 dage - og så har du mulighed for at spare fragten, hvis du køber for mere end 500 kroner.

1 til 36 af 380

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 380

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores produktsortiment, udvælger vi nøje vores mærker, således at vi kan være behjælpelige med arbejdstøj, der giver dig værdi og ikke mindst tryghed. Kvaliteten er derfor i højsæde, og du kan forvente noget utroligt slidstærkt og robust tøj, der kan holde i mange år. Der kan være mange grunde til købe nyt sikkerhedstøj. Fordi det gamle er blevet slidt, eller måske fordi at du har fået én eller flere nye medarbejdere, der mangler arbejdstøj. Vi anbefaler, at du vælger tøj med fornuft og omtanke for dine medarbejdere, da god kvalitet ganske enkelt holder længere og tilbyder meget mere komfort end noget ukurant. Vi har et udvalg, der både er til mænd og kvinder, og vi har rigtig mange forskellige størrelser. Det kan være svært at vide din nøjagtige størrelse i sikkerheds, men inde på hvert produkt er der en guide til at finde den rigtige størrelse.

 

Har du ansatte, der dagligt færdes på en byggeplads eller nær veje, er det klart en fordel at købe reflekstøj. Refleksbukser, trafikveste og refleksjakker med high vis er med til at gøre dig mere synlig og minimere risikoen for at komme til skade. Som arbejdsgiver tager du naturligvis ikke for let på dine ansattes sikkerhed og tryghed. Derfor kan vi hjælpe med at klæde dem på fra top til tå med reflekser på tøjet, så de altid er synlige - også selvom mørket falder på. Det bidrager til at optimere sikkerheden på arbejdspladsen, og det giver dig ro i sindet, så du ikke skal bekymre dig nær så meget om sikkerhed. Vi har altid masser af sikkerhedstøj på lager, og du har mulighed for at købe ind i store partier til hele medarbejderstaben.

 

De fleste arbejder godt og vel otte timer om dagen. Er man iført arbejdstøj, er det klart, at det kan mærkes, hvis der er mangel på komfort og kvalitet. Da vi fører mærker som FE Engel, Workzone, Blåkläder og Snickers, kan vi 100% stå inde for den kvalitet og komfort, som disse respekterede og anmelderroste mærker repræsenterer. Det gør det rart og behageligt for dig at have sikkerhedstøj på, der tynger dig mindst muligt. Komfort i form af praktisk tøj er noget af det, dine medarbejdere sætter stor pris på i løbet af dag. Materialerne skal være åndbare, så man ikke sveder uhæmmet hele dagen, hvorfor der være god udluftning og svedtransportering. Vil du være sikker på at være iført noget lækkert og behageligt arbejdstøj, du kan have på hele dagen uden at mærke irritation, bør du investere i noget af det reflekstøj, vi har her på siden.

 

Komfort og kvalitet er ikke helt nok til, at du føler dig godt tilpas. Pasform og bevægelighed afspejler sig naturligt nok, om det er komfortabelt at have på, men det handler i den grad om, at du er i stand til at udføre dit arbejde optimalt. Det betyder, at du har stor bevægelighed og kan manøvrere frit uden at blive begrænset på nogen måde. Pasformen er altafgørende for, hvorledes dit tøj mærkes, når du eksempel strækker armene over hovedet. Derfor giver det mening at finde en refleksjakke og nogle refleksbukser, der dels sidder godt til, men også tillader dig at kunne komme ud i yderpositioner. Det er klart, at ovenstående afhænger meget af, hvilken branche du er i. Men de fleste sætter vel pris på at have noget lækkert tøj på, der føles rart hele dagen.