Velkommen til Danlyx.dk!

B2B og EAN

B2B salg

Som firma kan du handle på konto hos os. Det kræver blot, at du kontakter os med oplysninger på din virksomhed, så vi kan oprette jer som kunde.

Er der tale om et større indkøb, over en given periode, kan vi lave en samhandelsaftale, med ekstra fordele indbygget.

Som erhvervskunde kan man få sit eget login til webshoppen, som hurtigt giver adgang til de varer man plejer at bestille. Har man flere medarbejdere i virksomheden der løbende har brug for at få nyt arbejdstøj, så kan i også få oprettet et individuelt login til hver enkelt ansat. Dette gør bestillingen af nyt arbejdstøj endnu nemmere.

Som virksomhed giver det jer det totale overblik over hvad der bliver indkøbt - samtidig med at medarbejderne nu selv kan stå for at bestille nyt tøj.

Ved indgåelse af en aftale med os kommer vi gerne ud til jer med prøver på vores produkter. Dermed kan vi samtidig også finde ud af hvilke størrelser den enkelte medarbejder bruger.


Institutioner, offentlige virksomheder og erhvervskunder med EAN

Danlyx.dk handler med institutioner, forsvaret og  offentlige virksomheder.
Som EAN-kunde skal du indtaste et gyldigt EAN-nummer samt CVR nr. I bemærkningsfeltet kan du evt. indtaste et rekvisitions nr. Vi kontakter altid kunden for verificering af bestillingen, EAN nr. samt CVR nr.

Er der specielle ønsker om levering af større partier, kontakt da venligst Danlyx A/S, for et konkret tilbud.