Arbejdsfodtøj

Hvis du er på jagt efter et par nye sikkerhedssko, støvler, træsko eller anden form for fodtøj. Så har vi hos Danlyx Erhvervsbeklædning et rigtigt stort udvalg, der med garanti vil dække ethvert behov du måtte have. – uanset hvad dit daglige arbejde består i.

At vælge de rigtige sko eller støvler er enormt vigtigt, da det jo er de færreste håndværkere som bruger ret meget tid på at sidde ned. Derfor skal dit nye fodtøj være behageligt at gå i, have en god pasform og give dine fødder den nødvendige støtte. God ventilation og svedtransportering er ligeledes vigtige faktorer, der er med til at gøre din hverdag langt mere behagelig.

Når du vælger fodtøj skal du også være opmærksom på om du har behov for ekstra sikkerhed, i form af f.eks. stålkappe, sømværn, tåværn og antistatiske egenskaber. Her er dit arbejdsområde af afgørende betydning for dit valg af fodtøj, og vi står naturligvis klar til at rådgive dig, således at dine nye sko eller støvler lever op til de krav du har til sikkerhed, pasform og pris.

Her i vores webshop finder du udelukkende fodtøj fra de bedste og mest kvalitetsbevidste producenter som Sika, Brynje, Elten, Cofra, Sievi, Puma, Tretorn og Dunlop. Vores sortiment dækker de fleste kategorier som f.eks. sikkerhedssko, sikkerhedssandaler, sikkerhedsstøvler, gummistøvler, træsko, fritidssko samt snørrebånd og andet tilbehør.

Det helt rigtige fodtøj er med til at gøre din arbejdsdag både mere behagelig og sikker, og hos os kan du være sikker på at blive klædt korrekt på til dit arbejde.

1 til 36 af 162

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 162

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5