KÆMPE udvalg af arbejdstøj, til næsten alle brancher


Returformular


Kontakt os på kundeservice@danlyx.dk eller på telefon 44 44 04 02, og få et returnummer samt en adresse, hvortil du skal returnerer vare(ne).

*** Med mindre andet er aftalt, skal du benytte dit ordre nr. som returnummer.

Når du handler hos os har du 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.


Du har pligt til at returnere varen i original emballage samt samme stand og mængde, som den er modtaget. Er emballagen brudt på en sådan måde at varen ikke kan sælges som ny vare, er mærkater klippet af, eller er varen på anden vis blevet brugt/afprøvet ud over det man ville i en butik, kan dette ligeledes betyde en forringelse af varens værdi. Dette vil blive fratrukket returbeløbet (minimum 20%).

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter du har modtaget varen.

Har man bestilt tøj med eget tekstiltryk eller broderi, kan man fra godkendelse af tryk/broderi ikke længere fortryde købet. Og varen kan dermed ikke længere returneres eller ombyttes.

Ønsker du at ombytte din vare, eller benytte dig af din returret, skal du hente og udfylde en returformular. Denne skal både vedlægges returforsendelsen, samt returneres til os via mail på danlyx@danlyx.dk eller kundeservice@danlyx.dk.


TIP: Ønsker man at bytte en vare til en dyrere vare, er det nemmest og hurtigst blot at returnere sin vare og lave en ny bestilling.

Hent returformular her. (*** Med mindre andet er aftalt, skal du benytte dit ordre nr. som returnummer.)

Hent returformular!

---------------------------------------

Bemærk: For erhvervskunder (B2B) er der INGEN returret med mindre andet er aftalt.

Man kan IKKE udfylde retursedlen online, hvis man benytter Firefox browseren. Gem i stedet filen på din computer, og udfyld den i din acrobat reader.