Klinik & plejekitler

Her finder du klinik- og plejekitler til ethvert behov. Vi tilbyder kitler, busseronner og tunikaer fra kvalitetsmærkerne Nybo Jensen og Kentaur. Alle kitler er i formidabel kvalitet og har god pasform, hvilket giver en komfort, der er utrolig vigtig i løbet af en lang og travl arbejdsdag.

Der kan være mange grunde til, at man skal bruge en kittel på arbejdet. Hovedårsagen er først og fremmest oftest et arbejde inden for pleje og omsorg, hvorfor servicetøj, der tåler grundig rengøring og rens på vaskeri, er påkrævet. Det kan også være, at det er en kittel til lagerarbejde, du mangler. I så fald finder du den også nemt her.

1 til 36 af 270

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 270

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Den perfekte kittel kan være svær at beskrive, da det afhænger af behovet. Af den grund tilbyder vi både lange og korte kitler, kitler med mange lommer og kitler med få lommer. Du vælger også selv, om du ønsker en kortærmet eller langærmet kittel. Nogle af kitlerne fås tilmed i andre farver end hvid eller i et let design, hvilket på nogle arbejdspladser er fordelagtigt.

Du kan finde en kittel i flere prislejer. De emmer alle af god kvalitet, men vælger du en mere professionel kittel, vil du også få oplevelsen af høj kvalitet, der skinner igennem. Og apropos høj kvalitet, så kan du hos os også finde HACCP-godkendt tøj, som er tøj specielt udviklet til fødevarebranchen. Dette bliver fx brugt i slagteribranchen, i laboratorier, i pakkerier og så videre.

Vi tilbyder tilmed at sende fragtfrit til dig, hvis du køber for over 500 kroner, og dette inkluderer naturligvis vores 14 dages fuld returret, som du blot skal benytte dig af, hvis du af den eller anden grund har fortrudt dit køb, eller hvis du har fået valgt den forkerte størrelse. Størrelsesguides er dog at finde på siden under hvert mærke, hvorfor vi vil anbefale dig at bruge disse.