Kok & Tjener

Er du kok eller tjener, og søger du nyt tøj til arbejdet? Her på siden har vi masser af forskelligt kokketøj til professionelle, der ønsker kokkejakker, kokkebukser, tjenertøj, tjenerskjorter og tjenerbukser i høj kvalitet. Du finder mærker som Projob, Kentaur Workwear og Nybo Jensen, som vi anser for at være nogle af de bedste designere inden for tøj til hotel og restauration. Vi har et udvalg i mange farver, så der er noget for enhver smag. Det kan også være, at du er indehaver af en restaurant, og du skal købe arbejdstøj til dine ansatte. Vi har alt til at klæde dem på fra top til tå med flotte kokkehatte, kokkesko, forklæder og forstykker, som fås i en rigtig god og slidstærk kvalitet, der kan holde i mange år.

Find kokketøj her, bestil og få det leveret lige til døren. Vi giver gratis fragt ved køb over 500 kroner.

1 til 36 af 94

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 36 af 94

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Som kok og tjener har man ofte rigtig travlt, og der kan derfor være al mulig behov for at være iført noget behageligt kokketøj og tjenertøj, som man føler sig godt tilpas i. Det stiller derfor krav til kvaliteten af tøjet, da en lang arbejdsdag kan være hård - særligt hvis ens kokketøj ikke sidder, som det skal. Vi fører udelukkende nogle af de bedste mærker i branchen, som vi ved kan levere nogle designs og nogle kollektioner, som er unikt skabt til erhverv, hvor der er behov for stor bevægelighed. Der kan være mange grunde til at købe ny kokkejakke eller kokkebukser, men får du nyt personale, eller trænger garderoben til at blive opdateret med det nyeste, følger vi kontinuerligt med og udstyrer vores webshop med den seneste mode fra Nybo Jensen og Kentaur Workwear.

Alle former for tjenertøj her på siden fås i et stort udvalg med rigtig god pasform, der er lækker og komfortabel. Det gælder både tjenerskjorter og tjenerbukser, som fås flere farver, størrelser og modeller. Det er ikke alle størrelser og mærker, der designer deres kokketøj ens, så derfor har hvert eneste produkt en størrelsesvejledning, som hjælper dig med at finde din unikke størrelse. Der er selvfølgelig 14 dages fuld returret, hvis du ved et tilfælde skulle komme til at vælge en forkert størrelse. Se dig om her på siden og finde alt, hvad du skal bruge til at klæde et professionelt køkkenpersonale på. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, hvorfor du kan være helt sikker på, at du køber kokketøj i fornem kvalitet her på danlyx.dk.

Inden for hotel og restauration ser det mere seriøst og professionelt ud, hvis alle kokke er klædt i ens kokketøj, og at alle tjenere er klædt i ens tjenertøj. Der er nogen, der er mest til de traditionelle, hvide jakker og skjorter, hvor andre mere er til sorte eller mørkeblå. Vi har lidt af det hele, således at I kan finde jeres identitet i det tøj, I har på. Da det er på mange timer om dagen, bør det naturligvis være så praktisk og komfortabelt som muligt med en pasform, der er helt perfekt.