Kokketøj

Vores udvalg af kokketøj er ganske imponerende. Vi er en yderst kvalitetsbevidst webshop, der går meget op i at have de rigtige mærker, som tilbyder en overordentlig god kvalitet, som vi kan stå inde for. Derfor finder du mærker som Nybo Jensen og Kentaur Workwear, som er nogle af de fremmeste producenter inden for professionelt kokketøj. Skal du bruge nye kokkejakker og kokkebukser til personalet i din restaurant? Vi servicerer alle former for restauration med diverse forklæder og forstykker, som kommer i rigtig god kvalitet, der holder i mange år. Kokketøj skal være rent hver dag, og det kræver, at materialerne kan holde til hyppig vask. Vi har masser af varer på lager, så du kan købe rigeligt ind af kokkejakker og kokkebukser. Du finder også kokkehuer og hylstre til køkkenredskaber, så sikkerheden er i top. 

Find dit kokketøj fra Projob, Nybo Jensen og Kentaur Workwear her og spar fragten, hvis du køber for mere end 500 kroner.

1 til 36 af 61

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 36 af 61

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vi har et væld af flotte uniformer til køkkenet, så din restaurant ser topprofessionel ud. Vælg mellem flere forskellige farver, så du kan vælge, hvad du synes er mest praktisk. Der er mange, der anser den hvide kokkejakke som værende den “rigtige”. Men du ser stadigt flere benytte sig af den sorte kokkejakke med grå kokkebukser, da det er en mere praktisk farve, hvis du bliver beskidt. Det er næsten uundgåeligt i et køkken, hvor der er rygende travlt. Derfor er det vigtigt, at det kan holde til at blive vasket dagligt, så det bevarer de gode farver og ikke falmer og ser slidt ud. Vi er utroligt skarpe på prisen på alt vores kokketøj. Det giver dig mulighed for at købe flere uniformer med den rigtige pasform til alle dine ansatte. Der er størrelsesguides under hvert produkt, så du altid kan finde den størrelse, der passer dig.