Tilbehør til kok & tjener

Er du på udkig efter kokketøj og/eller tjenertøj til café og restaurant? Her på siden forhandler vi udelukkende kvalitetstøj til kok og tjener, hvor du blandt andet finder kokkejakke og masser af tilbehør fra de kendte mærker Nybo Jensen og Kentaur Workwear. Vi har både sko, udskiftelige knapper, hylstre til redskaber og indlægssåler til dig, der er tjener eller kok og har behov for et ekstra blødt og støttende underlag i dine sko. Vi opdaterer løbende vores sortiment med de nyeste modeller inden for kokketøj og tilbehør, så du altid kan give dine medarbejdere det mest praktisk og komfortable tøj. Det kan forekomme, at der er knapper, der falder af og bliver væk, da det går stærkt i branchen. Her kan vi være behjælpelige med udskiftelige knapper, som er lige til at sætte på igen.

Du har altid 14 dages returret på dine køb - uanset produktet. Du sparer ovenikøbet fragten, hvis du køber for mere end 500 kroner. 

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Når du er tjener eller kok, befinder du dig klart bedst i noget kokketøj og tjenertøj, der er designet til formålet. Det giver dig værdi at føle dig godt tilpas, da du tilbringer en rigtig stor del af din dag i dit arbejdstøj. Nybo Jensen og Kentaur Workwear er i vores optik nogle af de stærkeste brands i denne branche, da de forstår at designe noget tøj, som har en lækker pasform med masser af bevægelighed. Mister du en knap i din skjorte eller kokkejakke, er det intet problem. Vi har et udvalg af diverse knapper, der hurtigt og nemt kan sættes fast, så du igen har en velsiddende uniform, der ser professionel ud. Vælg mellem mange farver og størrelser, så de matcher din uniform og identiteten i din restaurant eller café. Bestil her på siden og levering lige til døren.