Tjenertøj

Som tjener skal du have det helt rigtige tjenertøj på, som udstråler professionalitet og kompetence. Her på siden har vi en bred vifte af tjenerskjorter og tjenerbukser til servering på café og restaurant. Vi fører kendte mærker som Nybo Jensen og Kentaur Workwear, som begge er kendte for at designe tjenertøj i fornem kvalitet. Vi har mange forskellige modeller, som fås til herre, damer og unisex. Skal du bruge en vest, en tjenerjakke eller måske en kortærmet skjorte og forstykker, finder du alt, hvad du skal bruge her på Danlyx.dk.

Når du bestiller her hos os, giver vi dig gratis fragt ved køb 500 kroner. 

34 vare(r)

pr. side

34 vare(r)

pr. side

Vi har gjort det nemt og bekvemt at shoppe nyt tjenertøj online, da alle vores produkter er udstyret med en grundig størrelsesguide, så du altid ender med den en størrelse, der passer dig. Vi har naturligvis 14 dages returret, hvis du skulle ende med en forkert størrelse, så du kan få den byttet til en større eller mindre. Vi har altid meget tjenertøj på lager, så du altid kan komme til os, når du lige mangler til en ny tjener. Vi leverer din ordre lige til din restaurant eller café inden for 3-5 dage, så du ikke skal vente længe.

Vi tilbyder tjenertøj i diverse farver, så der er frit valg til at kunne vælge en farve, der matcher din restauration. Det ser klart mest professionelt ud hvis alle, der udfører servering, er klædt i samme farver. Man kan naturligvis give herrerne en flot skjorte og vest og kvinderne en mere feminin skjorte. Vi har udelukkende tjenerskjorter og tjenerbukser i fremragende kvalitet, som kan holde til at blive vasket ofte - uden at farverne falmer og begynder at se slidt og medtaget ud. Det kan derfor godt betale sig at købe ind til flere ad gangen, hvis du for eksempel har fået en ny ansat og gerne vil give andre medarbejdere ekstra uniformer.