Cofra

Her tilbyder vi nogle af de bedste og mest ungdommelige arbejdssko på markedet netop nu. Italienske Cofra har gjort en dyd ud at designe et flot arbejdsfodtøj, som ser utroligt godt ud. Sikkerhedssko er ikke just kendt for se pæne og præsentable ud, men det har Cofra gjort op med. Kvalitet og design er i særklasse, og sætter du pris på at bære en lækker og komfortabel arbejdssko på jobbet, er det helt sikkert værd at investere i sådan et par. De fås som sikkerhedsstøvle og vinterstøvler med tåværn. Alle deres sko er ESD godkendt, så kan være helt sikker på, at din sikkerhed er i orden. Bundene er yderst skridsikre, så du har et godt greb og står stabilt selv på et vådt gulv.

 

Skal du købe ind på vegne af et firma, hvor arbejdsfodtøj med tåværn er påkrævet, kan vi varmt anbefale, at du vælger Cofra. Vi har dem i alle størrelser, og der er en størrelsesguide med, så du kan finde din eksakte størrelse. Typisk er sikkerhedssko lidt større end konventionelle sko, hvorfor du bør tjekke efter. Vi leverer naturligvis din ordre til døren, og køber du ind for mere end 500 kroner, giver vi dig gratis fragt.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Noget af det vigtigste ved et par sikkerhedssko er komfort. De fleste tror, at et arbejdsfodtøj partout skal være grimt og tungt, men det behøver det slet ikke at være. Cofras kollektion, som du finder her på siden, byder på et væld af nydelige sikkerhedssko, som fås i forskellige modeller. Pasform er også en vigtig faktor, når du skal erhverve dig et nyt par arbejdssko. Sidder de ikke rigtigt, kan de være til irritation og faktisk hæmme dig i dit arbejde. Derfor får du et solidt stykke fodtøj, når du køber Cofra, da kvalitet og komfort ganske enkelt er deres nogle af deres største attraktiver.