Elten

Elten er et af de bedste og mest velrenommerede mærker inden for arbejdssko. Netop derfor finder du et udvalg af deres mange unikke modeller af arbejdsfodtøj, som du kan erhverve til dig og din virksomhed. Arbejder du med produktion, kan der være en reel risiko for at komme til skade med fødderne. Derfor er det vigtigt at være iført de rigtige sikkerhedssko, så du føler dig sikker og tryg, når du arbejder. Elten har gjort op med grimme arbejdssko og har designet nogle smarte sneakers med tåværn, som er ESD godkendt. De er skridsikre, har en fortrinlig pasform med masser af komfort. Søger du noget arbejdsfodtøj, der er i et mere elegant design, hvor kvaliteten er i højsæde, er Elten det oplagte valg.

 

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)

pr. side

Der kan være mange grunde til at have arbejdssko på, når du arbejder. Dels på grund af højere sikkerhed, men også grundet komfort. Du anvender typisk dit arbejdsfodtøj i mange timer hver dag, hvorfor det er fordelagtigt, at kvaliteten er god, og komforten er uovertruffen. Sikkerhedssko kan være utroligt tunge og irriterende at have på. Sådan er det ikke med Elten. De er ganske behagelige, og så gør det ikke spor, at de er flotte at se på. Går du lige så meget op i produktkvalitet, som vi gør, kan vi garantere for, at du gør en god investering ved at købe Elten arbejdssko.

 

På danlyx.dk tilbyder vi et bredt sortiment af de bedste sko fra Elten. Du finder dem i flere farver, varianter og størrelser - og er du i tvivl om netop størrelse, er det er en grundig størrelsesguide ved hvert et produkt. Så kan du altid finde en matchende størrelse, der sidder godt på dig. Husk, at vi 14 dages returret, hvis dine Elten sneakers viser sig at være for store eller små.