Sika Footwear

Hvis du leder efter sko af god kvalitet, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig se vores store
udvalg af sko fra Sika, der udbyder et bredt sortiment, som både indeholder sikkerhedssko, træsko og sandaler af
rigtig høj kvalitet. Hvis du eksempelvis er på udkig efter et par skridhæmmende sko til dit arbejde, fordi du arbejder
i køkken, medicinalindustrien eller på anden måde er i kontakt med glat, vådt gulv, så kan du finde dem her. 
    Kvalitets arbejdssko til service og klinik branchen

1 til 36 af 50

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 36 af 50

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Sika tilbyder sko, der ud over at mindske risikoen for skrid også er stødabsorberende, åndbare og vandafvisende grundet Permair-læder. De er tilmed udstyret med en antibakteriel indlægssål. Og som om det ikke var nok, så har skoen også en helt særlig stålkonstruktion, der sørger for, at din risiko for forstuvning- og vridskader mindskes. Næsten det samme gør sig gældende for vores sandaler, som ud over at være skridhæmmende også er lette, fleksible og udstyret med en ekstra polstret indersål, så du er sikret en behagelig følelse i fødderne, uanset hvor langt og hvor meget du går og står i løbet af dagen.

Ligeledes kan du finde sikkerhedssko, der garanterer dig en mere sikker hverdag på trods af mulige nedfaldende ting. Skoene er derudover udstyret med åndbart og slidstærkt Permair-læder, og derfor er de på trods af den høje sikkerhed grundet stålkonstruktionen både lette og fleksible.
Indlægssålen er af let og antibakterielt materiale, der sikrer dig god komfort og friske fødder dagen lang.

Er du ikke i helt så stor risiko for at slå fødderne, så kan det også være, at et par sko med tåværn er nok til din dagligdag, og er du blot et udendørsmenneske med behov for et par gode, solide højkvalitetstræsko, så er du tillige kommet til det rette sted. I træsko-kategorien finder du nemlig komfortable og fleksible kaptræsko med god pasform og formidabel stødabsorbering. LBS-sålen er lavet af ægte kalvelæder, og den er derfor blød og behagelig. Vi prøver med andre ord at sige, at uanset behov og budget, kan du finde skoen her.

Vi har også både vandtætte sko, sko med refleks og sko, der er ESD-godkendt. ESD står for ”electrostatic discharge”, hvilket betyder, at du ikke kan få stød, når du har disse sko på. Dette er en meget stor fordel, hvis du er elektriker eller installatør i din dagligdag eller på anden måde kommer i kontakt med el. Det handler om at være sikker på sit job, hvorfor vi er særledes stolte af også at kunne tilbyde Sikas ESD-godkendte sko.

Uanset hvilke(n) sko, du vælger, vil vi gerne yde god service. Derfor sørger vi for, at dine varer bliver leveret fragtfrit, hvis blot du bestiller for over 400 kroner. Du har naturligvis stadig to ugers fuld returret, hvilket også giver dig muligheden for at prøve skoene hjemme. Har du spørgsmål til dit valg af sko, størrelse eller andet, så ser vi frem til at hjælpe dig.