Tranemo

Den lille landsby Tranemo i Sverige har lagt navn til det der i dag er en af Skandinaviens største producenter
af arbejds- og sikkerhedstøj. I 1934 sad byens kvinder og syede selskabstøj til Sveriges fornemmeste.
I dag, over 80 år senere er det tredje generation der driver virksomheden, og der fokuseres nu udelukkende                                     
på udvikling og fremstilling af arbejds- og sikkerhedstøj under varemærket TRANEMO WORKWEAR.
Virksomheden er i løbet af årene blevet synonym med høj kvalitet og gedigent håndværk. Tranemo sætter en
ære i at producere tøj som kan sikre dig under selv de mest udfordrende forhold, derfor finder du hos dem et
af Skandinaviens største udvalg af flammehæmmende og HI-VIS arbejdstøj.
Tranemo arbejdstøj

1 til 36 af 292

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 292

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sikkerhedstøj

Tranemos store erfaring indenfor tekstil og manufaktur, samt deres høje kvalitetsstandarder gør dem enestående kvalificeret til fremstillingen af sikkerhedstøj. Design og fremstillingen af alt deres profilerede arbejds- og beskyttelsesbeklædning bygger på en rigid kvalitetskontrol. Din sikkerhed har den højeste prioritet for Tranemo, og derfor er alle deres fabrikker  kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001.

De flammehæmmende kollektioner ARAMID, CANTEX og Tera TX er skabt til dig som til daglig arbejder i ATEX-klassificerede miljøer, indenfor den petrokemiske industri, i el- og stærkstrømsindustrien eller på en arbejdsplads med risiko for lysbuer eller lignede. Tranemos flammehæmmende arbejdstøj har den fordel at hvert produkt opfylder flere krav og behov så du slipper for at skifte udstyr mellem opgaver. Tranemo har desuden gjort det muligt for dig at holde dig sikker fra inderst til yderst. I de tre flammehæmmende kollektioner finder du nemlig alt lige fra undertøj og T-shirts til kedeldragter og overalls.  

Udover de flammehæmmende kollektioner fører Tranemo også HIGH-VIS kollektionerne F1rstgrade, CE-ME og CE-ME Light. De er til dig som har brug for at være synlig på din arbejdsplads. Tranemos brede sortiment går helt op til klasse 3 i synlighed, og kan fås i alle tre godkendte farver HIGH-VIS farver; gul, orange og rød. CE-ME klassifikationen kommer fra de officielle testinstitutter, og betyder at alle produkter der bære dette mærke er certificeret i henhold til EN 471 eller EN ISO 20471. Det betyder bl.a. at du kan opnå høj synlighed i både dagslys og mørke.

Sikkerhed er dog ikke blot et spørgsmål om hvorvidt tøjet kan modstå høje temperature eller om det er ekstra synligt i trafikken, det er også et spørgsmål om komfort. Tranemo har ofte erfaret  at hvis dit beskyttelsestøj ikke er behageligt, så får du det ikke brugt i alle de situationer hvor det er nødvendigt. Derfor er der i fremstillingen af alt Tranemos arbejds- og sikkerhedstøj, stor fokus på design, pasform og materialer – alt sammen for at sikre dig det mest komfortable resultat. Det er også derfor at du hos Tranemo finder så stort et udvalg af forskellige produkter. På den måde kan du nemlig altid finde det helt rigtige tøj til dig og dit arbejde. Ønsker du hjælp til at finde det arbejds- eller sikkerhedstøj der opfylder dine behov, og som har de rigtige certificeringer, så sidder vores dygtige medarbejdere i Danlyx altid klar. Du kan altid kontakte os her, eller på tlf. 44 44 04 02.