Workzone

Smart workzone arbejdtøj til hånværkerenArbejdstøj til alle brancher
Hos Danlyx finder du et bredt udvalg af Workzone arbejdstøj til alle brancher – uanset om du arbejder som tømrer, murer, maler eller måske elektriker. Workzone lægger vægt på, at arbejdstøjet er optimeret til de forhold, som de bruges under – og derfor vil du opleve, at der er tænkt på de mindste detaljer, om det er materialevalg eller udformning.

Workzone arbejdstøj er kvalitetsarbejdstøj, som holder til at blive brugt dag efter dag.


There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Arbejdsbukser, shorts og knickers med god pasform

Workzones arbejdsbukser, shorts og knickers er fremstillet i kvalitetsmaterialer, som sikrer dig arbejdstøj, der er vand-, olie- og smudsafvisende. Bukserne har en rigtig god pasform og er udstyret med masser af funktionelle lommer og stropper, så du nemt kan have det vigtigste værktøj med rundt. Flere modeller har også lommer specielt designet til tommestok, ID-kort og mobiltelefon. 

Funktionelle og komfortable jakker og veste

Med arbejdstøj fra Workzone er der tænkt over de mindste detaljer – lige fra funktionalitet til sikkerhed. Såvel softshelljakker, vinterjakker og arbejdsjakker er udformet i slidstærke materialer med en membran, der gør arbejdstøjet særlig åndbart og samtidig vandtæt. Modellerne er yderst funktionelle og udstyret med lommer, sådan at du kan have de vigtigste ting med dig. På jakker og veste finder du reflekser, som sikrer dig større synlighed, når du færdes udendørs.

Trøjer, skjorter og t-shirts til hverdagens opgaver

Er du på jagt efter trøjer, skjorter eller t-shirts, der kan holde til hverdagens opgaver – uanset om du lægger tag eller murer – Workzone arbejdstøj er tilpasset håndværkerens behov. Materialet er åndbart, sådan at kroppen altid føles tør. I webshoppen finder du t-shirts, langærmede trøjer, hættetrøjer, skjorter og meget mere.


Overalls med ergonomiske detaljer

Workzones overalls har en særlig god pasform, som blandt andet skyldes det ergonomisk formede knæparti og elastiske seler, der nemt kan tilpasses den enkelte. Slip for at have hele værktøjskassen med rundt, her er der lommer og stropper, så du kan have de vigtigste redskaber med rundt ligesom der er plads til mobiltelefonen.


Undertøj og tilbehør til håndværkeren

Har du svært ved at holde dig varm om vinteren – prøv vores svedtransporterende undertrøjer, underbukser, huer og sokker, som holder kroppen tør og vinden ude. Skal knæpuderne skiftes ud eller har du brug for et bælte, så dine bukser sidder helt perfekt – under tilbehør finder du helt sikkert det, du lige står og mangler.


Hjælp til størrelse

Arbejdstøj kan variere i størrelse fra mærke til mærke, og derfor har vi valgt at indsætte et måleskema fra producenten, sådan at du nemt kan finde frem til den rette størrelse første gang. Er der spørgsmål til materialerne eller har du brug for hjælp til at vælge størrelse, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 44 44 04 02 eller kundeservice@danlyx.dk.