Velkommen til Danlyx.dk!

Returvarer

Du har IKKE returret på varer som du som erhvervskunde har købt hos os. Det betyder, at du ikke blot kan returnere varer du ikke ønsker, og forvente at modtage penge retur.

Returforsendelser skal altid ske efter forudgående aftale. Aftalen skal laves ved bestilling og vi vil påføre din faktura en bemærkning om, at der er aftalt returret, for nogle eller alle varer på fakturaen. Er det alle varer som returneres, afholder du selv alle fragtomkostninger. Returvarer der sendes ufrankeret eller uden forudgående aftale modtages ikke til kreditering. Returvarer skal være os i hænde senest 14 dage fra din modtagelse af varerne.

Alle returvarer SKAL være i original emballage og alle mærker skal være intakte. Er dette ikke tilfældet, tages varerne ikke retur.

Varer som vi efter jeres godkendelse, har trykt eller broderet med jeres logo/tekst, kan IKKE tages retur og refunderes ikke, upåagtet de endnu ikke er leveret.

Reklamation og varereturnering ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

DANLYX Erhvervsbeklædning A/S
Livøvej 35 
8800 Viborg 
E-mail: kundeservice@danlyx.dk
Telefon: 44 44 04 02

Garanti
Danlyx.dk yder kunden samme garanti som man ville kunne forvente hos et fysisk salgssted. Der aftales i det enkelte tilfælde omkring returnering til reparationssted.

Kunden betaler fragten til reparationsstedet - vi betaler fragten retur. 

Såfremt den påståede fejl ikke påvises af reparatør, debiteres kunden et tillæg på 199,00 til dækning af omkostninger og tidsforbrug.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os på kundeservice@danlyx.dk eller på 44 44 04 02.

Der tages forbehold for indtastningsfejl og afgiftsændringer.